Loading...

LA CASA

LA CASA

Benvinguts a Ca la Monica, una encantadora casa rural situada al pintoresc poble de Camarasa. Amb una ubicació privilegiada al Prepirineu català, la nostra casa t’ofereix un espai acollidor i tranquil on podràs relaxar-te i gaudir de la natura en tot el seu esplendor.

Vine i descobreix tot el que Ca la Monica i la zona tenen per oferir!

Espais acollidors

Equipada & Funcional

La casa disposa de tres habitacións comodes i ben equipades, dos banys, una sala menjador i una cuina on tindràs tot el que necessites per una estada confortable.

Espectaculars vistes

Natura & Paisatge

Ca la Monica compta amb una vista magnífica dels voltants, amb una terrassa on podràs contemplar la bellesa del paisatge i gaudir de moments de tranquil·litat.

Aventurat a explorar

Visualitza & Disfruta

A Ca la Monica tindràs l’oportunitat d’explorar els voltants i descobrir tot el que Camarasa i la comarca de la Noguera i el Segrià tenen per oferir.

Activitats a l’aire lliure

Esport & Aventura

Podràs practicar senderisme o bicicleta de muntanya pels camins i rutes que t’envolten, i gaudir de la bellesa natural dels paisatges de muntanya i del riu Segre.

HABITACIONS

HABITACIONS

Ca la Monica ofereix tres habitacions còmodes i ben equipades, on totes tenen una decoració encantadora i s’han cuidat tots els detalls perquè et sentis com a casa. L’aire condicionat garanteix una estada agradable durant tot l’any, mentre que el mobiliari i les robes de llit complementen l’espai amb confort i estil. Les eines d’higiene estan disponibles perquè no hagis de preocupar-te per res més que gaudir de la teva estada.

Suite principal

Aquesta habitació és una veritable joia, amb un espai generós i una decoració elegant. Compta amb un llit doble còmode i un bany privat, proporcionant privacitat i comoditat. L’habitació també està equipada amb aire condicionat per assegurar una temperatura agradable durant tot l’any. El mobiliari corresponent, com armari, tauletes de nit i còmoda, completen l’espai, oferint-te tot el necessari per desempaquetar i fer-te sentir com a casa. La roba de llit i les eines d’higiene s’inclouen per a la teva comoditat.

Suite Secundaria

Aquesta segona suite és perfecta per als hostes que busquen privacitat i comoditat. També disposa d’un llit doble amb aire condicionat per assegurar una temperatura agradable. El mobiliari adequat et permetrà desempaquetar i organitzar-te amb facilitat. Las roba de llit i les eines d’higiene s’inclouen per a la teva comoditat

Habitació amb llitera i llit

Aquesta habitació és ideal per a famílies o grups d’amics. Compta amb una llitera còmoda i un llit individual, proporcionant espai per a tres hostes. També està equipada amb aire condicionat per garantir el teu confort. El mobiliari adequat i els detalls cuidats fan d’aquesta habitació un espai acollidor. La roba de llit i les eines d’higiene estan disponibles per a tots els hostes.

MENJADOR

MENJADOR

El menjador de Ca la Monica és un espai acollidor i funcional que et convida a gaudir de moments únics al voltant de la taula. Amb una decoració encantadora i unes vistes magnífiques als voltants naturals, aquest espai et captivarà des del primer moment.

Zona Relax

Zona Pràctica

El menjador compta amb un sofà còmode i una televisió, que ofereixen un racó de relaxació perfecte per descansar i gaudir d’una estona de descans després d’un dia ple d’aventures. A més, l’àmplia taula del menjador és ideal per a grups grans o famílies, ja que permet acomodar molta gent per compartir àpats i converses animades.

El mobiliari d’emmagatzematge present al menjador et permetrà mantenir tot ben organitzat i a mà. Amb prestatgeries i armaris, tindràs espai suficient per emmagatzemar plats, gots i altres estris de cuina, facilitant la preparació de menjars i mantenint l’espai net i ordenat.

Però, sense dubte, el punt fort del menjador de Ca la Monica són les seves vistes espectaculars. Amb finestres amples i lluminoses, podràs gaudir de les vistes panoràmiques dels voltants mentre et deleixes amb una deliciosa menjada. Aquestes vistes et connectaran amb la natura i et proporcionaran una experiència visual única.

CUINA

CUINA

Zona Pràctica

Amb un disseny modern i pràctic, la cuina està equipada amb tots els estris i aparells que puguis necessitar. Des de forn, fogons, microones i nevera fins a cafetera, torradora i bullidor d’aigua, tindràs tot al teu abast per preparar els teus plats preferits. Els armariets i prestatgeries ofereixen un ampli espai d’emmagatzematge per a aliments, coberts i estris de cuina, mantenint-ho tot organitzat i a mà perquè puguis cuinar amb comoditat. Les finestres lluminoses permeten que la llum natural banyi l’espai, creant una atmosfera càlida i acollidora mentre t’endinses en l’art de la cuina.

A més, la cuina de Ca la Monica també ofereix l’oportunitat de gaudir de productes locals i de temporada. Aprofita els mercats de la zona per adquirir ingredients frescos i de qualitat i transforma-los en autèntiques delícies culinàries. Descobreix els sabors i aromes de la regió mentre et converteixes en un xef improvisat a la cuina de Ca la Monica.

BANYS

BANYS

Ca la Monica ofereix dos banys, cada un amb les seves característiques úniques per satisfer les preferències individuals dels hostes.

Tots dos banys de Ca la Monica estan dissenyats per proporcionar-te una experiència de bany agradable i relaxant. Sigui quin sigui el teu preferit, estaràs ben provist d’aigua calenta i complements d’higiene per garantir la teva comoditat i satisfacció durant la teva estada.

Tant si prefereixes una banyera per a un bany relaxant com una dutxa ràpida i refrescant, Ca la Monica posa a la teva disposició les opcions adequades perquè et sentis còmode i coneguis el màxim confort en els moments de bany.

Bany amb banyera

Aquest bany et convida a relaxar-te i gaudir d’un bany tranquil i reparador. La banyera és àmplia i còmoda, perfecta per a un bany de remull després d’un dia actiu explorant la zona. Amb aigua calenta disponible en tot moment, podràs treure’t el cansament i deixar-te endur pel confort. L’espai està equipat amb tots els estris d’higiene necessaris, com ara sabó, gel de dutxa, tovalloles i altres.

Bany amb plat de dutxa

Aquest bany és ideal per als hostes que prefereixen una dutxa ràpida i refrescant. El plat de dutxa ofereix comoditat i practicitat, permetent-te prendre una dutxa revitalitzant per començar el dia amb energia o després d’una activitat a l’aire lliure. També disposaràs de tots els estris d’higiene necessaris, com ara sabó, xampú, tovalloles i altres complements.

EXTERIOR

EXTERIOR

La zona exterior i la terrassa de Ca la Monica són veritables racons de pau i relaxació, perfectes per gaudir de l’aire lliure i contemplar els bells paisatges que envolten la casa.

Terrassa

Balcó

La terrassa és un lloc destacat de la casa amb vistes panoràmiques als voltants naturals i a les muntanyes properes, la terrassa et permet connectar amb la bellesa de l’entorn mentre gaudeixes d’una tassa de cafè al matí o d’un sopar romàntic a la nit.

La zona exterior de Ca la Monica també ofereix espais d’esbarjo i entreteniment. Pots gaudir d’un bon llibre o simplement prendre el sol disfrutant d’unes vistes magnifiques. Si viatges amb nens, hi ha espai suficient perquè juguin i corrin lliurement enmig de la natura.